Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/hiht.dk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/classes/class-product-addon-cart.php on line 321

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/hiht.dk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/classes/class-product-addon-cart.php on line 338

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/hiht.dk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/classes/class-product-addon-cart.php on line 371

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/hiht.dk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/classes/class-product-addon-cart.php on line 390

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/hiht.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4676
Lidt om hende der HIHT- Louise - High Intensity Home Training
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hiht.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Når jeg selv klikker mig rundt på blogs, synes jeg altid godt om de indlæg, hvor man lærer personen bag at kende. Derfor har jeg her forsøgt at samle lidt alsidig information om undertegnede 🙂

 

  • Jeg elsker at løbe! Det giver mig energi og overskud. Og jeg føler at jeg kan klare hele verden, når jeg er ude på en god løbetur.
  • En af mine dårligste vaner er at trække ALT for mange gange i dørhåndtaget, når jeg har låst bilen. Det kunne jo være, at den gik op!
  • Jeg er træt af Facebook. Det bidrager ikke med noget positivt i mit liv. Min startside er altid fyldt med videoer og ting folk har tagget hinanden i – begge dele noget jeg er fuldstændig ligeglad med!
  • Hvis jeg en dag vinder en masse penge i Lotto, vil jeg købe et sommerhus
  • Jeg stritter åbenbart med lillefingeren når jeg drikker af både glas og flaske
  • Smoothies er min favoritdrik
  • Det bedste ved sommeren er vandmelon
  • Jeg er den ældste af en søskendeflok på fire, og elsker at være storesøster
  • Blomster gør mig i godt humør
  • I år valgte jeg at gå over til den gode gamle “papirkalender”, og jeg har aldrig været mere tilfreds med en beslutning om at fravælge en online/mobil løsning, som det jeg brugte før på min telefon