Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hiht.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Om HIHT

HIHT er

 
… træning med fokus på høj intensitet og funktionalitet. Samtidig får du en personlig træner, der kommer hjem til dig, hjælper dig i mål og sørger for at du får det optimale ud af din træning. Vi arbejder i høj grad med cirkeltræning, hvilket betyder at du har hurtige skift mellem øvelserne, men ikke laver dem særligt længe ad gangen. Det vigtigste er at have fokus på intensiteten, så du kan presse dig selv til det yderste.

Jeg hedder Louise

 
… og jeg har en kæmpe passion for træning. Mit mål med træning er at det skal være sjovt, udfordrende og så skal det give mening.  Jeg vil altså ikke stå og lave 100 englehop, hvis ikke jeg mener det giver mening ift. mål jeg har sat mig. At hjælpe andre er en kæmpe ære og glæde for mig, hvorfor jeg netop har valgt at arbejde med HIHT.

Hvorfor Suspension træning?

Slyngetræneren træner balance, smidighed og styrke samt hjælper med at forebygge skader. Med vores funktionelle træningsprogrammer vil du opleve en generelt bedre styrke i hverdagen. Funktionel træning betyder nemlig at du træner alle de bevægelser din krop laver i det daglige.